Charitativní akce Voříšek Vysočiny 2

Dne 9. září se v malebné krajince u rybníka Krejcar na vysočině konala charitativní akcička s názvem Voříšek Vysočiny.

Jednalo se o druhý ročník a my se rozhodli tuto krásnou akci navštívit a trošku podpořit. Pohodový a příjemný sobotní den se nesl v duchu sranda závodů a výstav, kde lidé mohli předvést své milované čtyřnohé parťáky. Možnost tu byla pro všechny pejsky, ty s papíry i voříšky, štěňata i starší pejsky, malé i velké, zkrátka šanci měl úplně každý. Společně se také mohli vydat na menší překážkovou dráhu a ověřit si dovednosti i vzájemnou spolupráci při překonávání úkolů, které je na dráze čekaly, a pozor čas hrál také důležitou roli, pokud se chtěl tým umístit a vyhrát nějaké pěkné ceny. 

Prostředí ve kterém se událost konala bylo kryté stromy a místo stíněno a tedy si všichni mohli naplno užít krásný sluneční den aniž by je trápilo extrémní vedro a pobyt na přímém sluníčku, který by nemusel být pro psíky ideální. Nechybělo ani sezení, kryté střechou a občerstvení plné dobrého jídla i nápojů. Pro psíky zde byl obchůdek s těmi nejvoňavějšími sušenými uši a velkým výběrem kvalitních pamlsků. K dispozici byla voda pro psíky i sáčky na psí exkrementy a i dvojnožci nemuseli zadržovat své potřeby a mohli využít čisté toi toi. Před areálem se nacházela velká a prostorná louka, která sloužila jako parkoviště i venčící plocha. Nikdo se nemačkal a měl svůj osobní prostor. Kdo si během akce chtěl trochu protáhnout nožky mohl se projít k rybníku, který se nacházel pár minut od akce. A navíc všude kolem je krajina opravdu nádherná a všechny lákala i na procházku po skončení akce. 

Výtěžek z této akce putoval na pomoc pro pejsky v Káhiře, kde pomáhá Česká veterinární nemocnice přímo v Káhiře. Další možností v průběhu sobotního dne, jak přispět byl bazárek všech možných věci, jejichž koupí šly penízky opět na pomoc. 

My jsme si den moc užili, výlet jsme pojali i jako socializaci. Zkušená Fifinka podporovala během dne svého malého brášku, pro kterého se jednalo o první akci s větším množstvím cizích psů a lidí pohromadě. A také jsme velmi rádi přidali pár maličkostí z našeho e-shopu do výher. A doufáme, že se výhercům naše i dary ostatních líbili. 

Děkujeme Šárce a ostatním, že se pustili do takovéto akce, moc se jim povedla!

 

 Na fotografiích sponzorské dary od nás z e-shopu. Za fotky moc děkujeme Monče Hejdukové. 

Zde se můžete podívat na FB stánku proběhlé události.