SodaPup

Americká značka, která vyrábí zábavné, odolné, inovativní hračky a enrichment, tedy obohacující produkty (senzorické misky, lízací podložky) pro pejsky. Pyšní se výrobky, které mají opravdu originální a zábavný design, velký barevný výběr a kvalitní, bezpečný materiál.

  • V SodaPup věří v sílu designu. Jsou přesvědčeni, že i běžné věci, které využíváme denně, jako jsou misky a hračky pro pejsky mohou vypadat zábavně, ale zároveň jsou funkční a odolné. V podstatě se snaží vytvářet produkty, které oslní páníčky svým vizuálem, ale zároveň plní nějaké přínosné funkce pro pejsky a neustále se snaží své produkty vylepšovat, aby jejich funkce vůči pejskům byly, co nejlepší a nejefektivnější.

Charitativně darují své produkty organizacím, které souvisejí s pejsky a to psím útulkům, Humane Societies a organizaci pro vymáhání práva/vojenské/pracovní psy prostřednictvím jejich programu Rescue2.

Jsou nadšenci naší planety a proto se zaměřují na rozvoj udržitelných obchodních praktik. Zapojují se do boje proti změně klimatu.

Produkty splňují nejpřísnější kritéria zdravotní nezávadnosti. U hraček jsou materiály veterinárně testované. Neobsahují BPA, ftaláty a další sloučeniny. Jsou vhodné do myčky a tím se usnadňuje jejich čištění.

motto: " V SodaPup nás definují naše volby "